SKRB ZA ZDRAVJE V VRTCU

Spoštovani starši!

V vrtcu postaja spet živahno, saj se s počitnic vračajo naši otroci.  V naslednjih dneh se nam bodo pridružili še novinci, ki bodo vrtec najprej obiskovali postopno, se uvajali, po prvem septembru pa jih čakamo v naših igralnicah, v naši družbi. Pogumno.

Čeprav se novega šolskega leta veselimo, pa nam to veselje malce kvari prehitro ponovno širjenje okužb z virusom Sars (Covid 19), ki nam lahko kaj hitro ustavi ali spremeni načrte. Iz tega razloga smo zaposleni v našem zavodu v stalni skrbi za lastno zdravje in neprestano pazimo na varno in zdravo okolje vrtca.

Prepričana sem, da tudi starši želite prispevati k varnemu in zdravemu okolju vrtca in boste poskušali slediti navodilom in priporočilom NIJZ in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.  Ostanite skrbni in dosledni pri nošenju zaščitne obrazne maske, pri razkuževanju rok in distanci pri pogovoru.  V prostorih vrtca se ne zadržujte predolgo.  Marsikdo med vami je cepljen ali pa je Covid 19 prebolel. Ostali se verjetno presejalno testirate. Vsak pač odgovarja za svoje zdravje in skrbi za zdravje vseh svojih, ki jih ima rad. Želim si, da bi se vsi, ki se srečujemo v vrtcu, počutili  varni in ostali nasmejani in zdravi.

Zadnja navodila navedenih inštitucij pa lahko preberete tukaj.

Prosim, da za daljše zadrževanje v vrtcu (roditeljski sestanki, govorilne ure in uvajanje) izpolnjujete pogoje PCT.

Vse dobro vsem in prijetne dni,

Branka Kovaček, ravnateljica

Dostopnost
Scroll to Top