PREMESTITEV OTROKA V DRUGO ENOTO VRTCA

Spoštovani starši!

Skladno s pravilnikom o sprejemu otrok v vrtec do 30. aprila v posameznem letu zbiramo vloge za vpis otrok novincev v vrtec. Do tega datuma  navadno že oblikujemo oddelke z  vključenimi otroki in na ta način ugotovimo, koliko otrok v katero starostno skupino lahko še sprejmemo.

Prav tako želimo, da otroci obiskujejo vrtec v kraju njihovega bivanja, če je seveda to možno. Žal moramo pogosto otroke sprejemati v različne enote vrtca, kjer so pač še prosta mesta. S tem dopisom pozivamo starše, ki otroke vozijo v bolj oddaljene enote vrtca (izven kraja bivanja), da se s soglasjem odločajo o spremembi enote vrtca.

Naprošamo vas, da nam do najkasneje 31. 03. 2022 sporočite v kateri enoti vrtca (v katerem kraju)  bo vaš otrok nadaljeval obiskovanje vrtca v novem šolskem letu (od 01. 09. 2022 dalje). Vaše pisno soglasje oddajte svetovalni delavki vrtca na njeno e-pošto.

V kolikor ne bomo prejeli vašega podpisanega soglasja do 31. 03. 2022, bomo razumeli, da otrok ostaja v isti enoti vrtca oziroma ga bomo sami prestavili v enoto, ki je bližja vašemu kraju bivanja, če so tam še prosta mesta.

Razumemo, da lahko vašo odločitev spremlja skrb kako se bo otrok privadil na novo okolje, na nove zaposlene, na otroke,… Zagotavljamo vam, da naš vrtec deluje celostno, kar pomeni, da vsi strokovni delavci med seboj veliko sodelujemo, se dogovarjamo, imamo isto strokovno vizijo in na ta način omogočamo minimalne razlike med enotami našega vrtca. V kolikor potrebujete dodaten nasvet, se lahko pogovorite s svetovalno delavko ga. Nives Maver na tel. številko 01/ 7887 172 ali z ravnateljico vrtca na tel.št. 031 369 511.

Naj samo dodamo, da je sicer oblikovanje oddelkov avtonomija vodstva vrtca, vendar želimo ohranjati dobro sodelovanje s starši, zato vas vabimo k medsebojnemu dogovarjanju.

OBRAZEC ZA PREMESTITEV OTROKA najdete TUKAJ.

Prijazen pozdrav!

Branka Kovaček, ravnateljica

Dostopnost
Scroll to Top